top of page

Hvem er vi?

Celeste Elizabeth Arnold
Jeg er uddannet yogaunderviser fra Hamsa Studiet i København i 2009 samt underviser via Art of Living i ”Breath, Water, Sound” fra Sydafrika i 2007. Dertil har jeg undervist i faget selvindsigt på Zanzibar ved Zanzibar Adventure School i Tanzania og siden 2003 har jeg arbejdet professionelt med social innovation og bæredygtighed. Jeg elsker alle former for bevægelse fra kroppen til følelserne og til hvordan vi bedst kan hjælpe vores hjerne og hjerte med at få det bedste ud af vores evner og hverdag.
Læs gerne mere om min tilgang på www.naturalconnections.dk


Pierre Enaux
Uddannet danser fra Statens ScenekunstSkole, jeg har deltaget i rigtige mange opsætninger med base i København. Har og underviser både børn og voksne i dans og bevægelse. Jeg brænder for en disciplin, der hedder Kontakt-Improvisation, hvor jeg som underviser arbejder med bevægelse, berøring og kommunikation. Og så studerer jeg fysioterapi i Københavns Professionshøjskole. Mit udgangspunkt er at alt er bevægelse og alt kan blive til dans. Jeg ser frem til at skabe værdifulde øjeblikke sammen.

Hvor kommer idéen fra?
Hele idéen til denne undervisningsform kom, da Celeste ville give sin datter Ella Dean på 7 år en anderledes overraskelse. Celeste var vant til, at overraskelser ofte var forbundet med at give lækkerier (fredagsslik, is, kage, sodavand etc.), en tur i noget forlystelse (Tivoli, ZOO, Experimentariet osv.) eller legetøj. Celeste savnede den intime oplevelse med Ella i det fri, da hun havde en oplevelse af, at de meget bevægede sig fra kasse til kasse (f.eks. hus til skole, skole til svømning og skole til legeaftale). Så en dag ville hun give Ella Dean en anderledes oplevelse. Hun hentede Ella Dean i skolen og sagde, at hun havde en overraskelse til hende. Ella Dean gættede løs på de ovennævnte aktiviteter i cykelvognen indtil de befandt sig i Søndermarken, hvor Celeste tog forskellige boldspil frem, hvor de bare kastede til hinanden. Ella Dean var rigtig glad for oplevelsen og på en eller anden måde blev der skabt en super fin og anderledes intimitet, som havde et overraskelseselement, en anderledes form for kreativitet, frisk luft og leg. Celeste tænkte, at det er der vel også andre forældre, der godt kunne tænke sig at give sig selv og sit barn eller sine børn?
Hun kontaktede sin gode ven fra yogastudiet, Pierre, da han også er fuld af leg og ekstrem dybdegående og bred viden om bevægelse.

Pierre om NærVærd:
Ligesom Celeste, ser jeg frem til at få skabt nogle værdifulde øjeblikke for og sammen med jer. Ligesom minder, man bliver ved med at genspille og genfortælle for sig selv og andre. Jeg kan selv tydeligt huske, da min far tog mig med på fodboldbanen for at sparke bold til hinanden. Hans egen iver efter at få brugt lidt energi kan jeg stadig mærke. Han behøvede ikke at have lyst til decideret at lege med mig, det var hans tilgang, der var inspirerende.

bottom of page